ASISTENȚĂ PE PERIOADA PANDEMIEI

Asociația Trei Copii a ajutat activ unitățile implicate direct în lupta împotriva pandemiei cauzate de noul Covid-19. În acest sens am făcut o donație din fondurile proprii de 10.000 RON către Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca pentru dotarea cu echipamente de protecție atât de necesare personalului medical.

De un efort susținut din partea Asociației beneficiază și Centrul de Recuperare pentru Copilul cu Handicap Cluj-Napoca. Am achiziționat și donat către dânșii soluții dezinfectante cu care au igienizat mai multe luni spațiile locative.

Centrul Pinochio din Cluj-Napoca primește din partea Asociației hrană specială pentru sugarii cu probleme digestive serioase. Ne ocupăm de găsirea surselor de aprovizionare, achiziționarea produselor si livrarea acestora de fiecare dată când este nevoie.

ASISTENȚĂ ACCES SERVICII MEDICALE

Asociația Trei Copii a inițiat un program de acces la servicii medicale pentru copiii din Centrul de recuperare Pinochio. În cadrul acestui program asociația noastră contribuie cu resurse materiale și logistice pentru a facilita consult și tratament în clinici de specialitate. La recomandarea personalului calificat din cadrul Centrului Pinochio acționam pentru identificarea și accesarea celor mai bune servicii medicale adresate micuților.

TERAPIE ASISTATĂ CU ANIMALE

Asociația Trei Copii a demarat un proiect ce urmărește organizarea de ședințe de terapie asistată cu animale pentru copiii centrului Pinochio. Acest proiect este destinat facilitării dezvoltării emoționale și cognitive, cât și în scop recreațional.

JUCĂRII PENTRU COPII

Asociația Trei Copii împreună cu Centrul pentru recuperarea copiilor cu deficiențe neuro-psihice Pinochio a lansat proiectul „Jucării pentru copii”. În cadrul acestui proiect asociația noastră oferă jucării pentru dezvoltarea activității motrice și tactile ale copiilor din Centrul Pinochio. În plus, prin bunăvoința donatorilor și voluntarilor am reușit și achiziționarea unei piscine exterioare, a unei biciclete și mai multor hamace, cât și organizarea unui concert de chitară în data de 27 decembrie 2016.

Asociația Trei Copii s-a implicat activ în susținerea Centrului Pinochio nu doar prin programele derulate ci și prin participarea și suportul nemijlocit la diferitele evenimente organizate de Centru. Le mulțumim tuturor oamenilor de suflet care își dau mâna pentru bunăstarea acestor copii.