Directioneaza 20% din impozitul pe profit spre

Ca agent economic puteti directiona o parte din impozitul companiei catre  printr-un contract de sponsorizare (bani sau obiecte) prin care se poate deduce pana la 20% din impozitul pe profit datorat Statului, în limita a 3% din cifra de afaceri a companiei.

Care sunt avantajele dumneavoastra?
Aveti controlul asupra unei parti din banii pe care ii datorati Statului. Puteti alege astfel ca 20% din impozitul pe profit, în limita a 3‰ din cifra de afaceri a companiei, sa fie orientati catre proiecte si campanii cu impact real, sustenabil.
asigura o alocare justa a fondurilor catre campaniile si proiectele pe care le deruleaza si de asemenea, urmareste o ilustrare cat mai clara si transparenta a activitatii sale prin intermediul canalelor media si nu numai.
Daca doriti sa sponsorizati o campanie sau un proiect al fundatiei sau aveti nevoie de mai multe informatii referitoare la sponsorizari, contactati-ne!

 Extras cod fiscal Cap.III, Art.31
(4) Contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor legii privind sponsorizarea si legii bibliotecilor, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii: a) sunt în limita a 3 la mie din cifra de afaceri; b) nu depasesc mai mult de 20% din impozitul pe profit.

Datele de identificare a

Beneficiar: ASOCIATIA TREI COPII
Adresa: Str. Dorobantilor 109, Cluj-Napoca, Jud. Cluj
Cod fiscal de identificare: 33077671
IBAN: RO46BTRLRONCRT0249160401
SWIFT: BTRLRO22

AICI puteti descarca un model de contract de sponsorizare.